Belgisch gastgezin gezocht voor 2022!

We willen ons team gaan uitbreiden vanwege de grote vraag vanuit België naar een toekomstige pup. Daarom zijn we op zoek naar een Belgisch gastgezin voor 2022.

Lijkt u het leuk om gastgezin te worden van Desernootjes doodles en wilt u een serieuze bijdrage leveren aan het verantwoord fokken van de Australian Labradoodle? Neem dan contact met ons op!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar het kopje "gastgezin".

Lees meer »

De heupen van Ginny zijn goedgekeurd!

Nadat er op 2 september röntgenfoto's genomen zijn van Ginny's heupen en ellebogen hebben we vandaag het goede nieuws ontvangen dat haar heupen goedgekeurd zijn! Ze scoort een mooie 0,36 score bij PennHIP en bij OFA GOOD. Nu is het afwachten op de score van de ellebogen. 

Lees meer »

Officieel WALA member

We zijn nu officieel aangesloten bij de WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association). Dit is voor ons een belangrijke stap als toekomstig fokker van Authentic Australian Labradoodles.
De missie van de WALA is om de voortdurende verbetering van de Australian Labradoodle te stimuleren door middel van voorlichting, communicatie en integriteit bij fokkers en eigenaren. Hun visie is om de organisatie te zijn die wereldwijde Australian Labradoodle-fokkers verenigt door een wederzijdse toewijding aan het ras en het naleven van de hoge normen die gelden voor lidmaatschap van de WALA. Daarnaast werken zij aan een coöperatieve opbouw van een uitgebreide en nauwkeurige database om stambomen en gezondheidsinformatie te bewaren. 
Voor meer informatie over de WALA: https://www.wala-labradoodles.org

 

Lees meer »