De prijs van een Desernootjes doodle pup is op aanvraag.,

 

We werken met een koopovereenkomst met fokrestrictie, dat houdt in dat er met de hond niet gefokt mag worden en deze op een leeftijd van 18 maanden gecastreerd of gesteriliseerd moet worden. 

Als jullie worden uitgekozen voor een plekje op onze wachtlijst dan gaan we samen een reserveringsovereenkomst aan.
We vragen een aanbetaling van 300 euro (non refundable) die later verrekend wordt met de aanschafprijs,
We doen dit om er zeker van te zijn dat jullie goed hebben nagedacht over de aanschaf van een Australian Labradoodle pup.

 

En dan is daar eindelijk het geweldige nieuws dat jullie doodletje is geboren!
We gaan dan samen uitkijken naar de super leuke puppy shower. Deze organiseren wij als de pups 6 weken oud zijn en dan kunnen jullie eindelijk met jullie doodletje knuffelen.
In de tussentijd houden we jullie op de hoogte met veel foto's en filmpjes van de pups.
De ontwikkelingen van de pups houden we dagelijks bij en daardoor leren wij ook hun unieke karaktertjes kennen. Niet elke pup past bij ieder gezin, Wij zullen dan ook, in het belang van de pup en de toekomstige baasjes, zelf de keuze maken welke pup in welk gezin terechtkomt. Wij houden uiteraard zoveel mogelijk rekening met de wensen van elk gezin, maar de karakter match zal voor ons altijd doorslaggevend zijn. 

De pups mogen hun nest verlaten als ze 7-8 weken oud zijn. Jullie krijgen een goed gesocialiseerde pup mee naar huis, die met alle liefde en aandacht is opgevoed.
Op de leeftijd van 7-8 weken zijn ze volledig gecontroleerd door onze dierenarts, gevaccineerd, meermaals ontwormd en gechipt.
Ze krijgen een Europees paspoort en ze worden geregistreerd bij de WALA, waarna ze hun afstammingsbewijs krijgen.
De pups komen voort uit streng geteste ouders volgens de eisen van de WALA en we geven 2 jaar lang garantie op gezondheid.
Jullie krijgen van ons een super leuk puppy pakket mee naar huis en 1 maand lang een verzekering bij Petplan. 
Tevens staan we altijd klaar met raad en daad voor jullie doodle.

 

Onze pups liggen ons nauw aan het hart en we vinden het daarom zeer belangrijk dat iedere pup in een liefdevolle thuis terechtkomt. Wij verwachten van de toekomstige baasjes veel tijd, geduld, liefde en aandacht voor hun doodle.
Een Desernootjes doodle verdient het allerbeste!