De prijs van een Desernootjes doodle pup is op aanvraag.

Onze pups vallen in de hogere prijsklasse vanwege de hoge eisen die wij stellen aan fokhonden en het fokprogramma.

 

We werken met een koopovereenkomst met fokrestrictie, dat houdt in dat er met de hond niet gefokt mag worden en wij geven de stamboom alleen af na bewijs van castratie/sterilisatie.

 

Wanneer je wil inschrijven voor een plekje op onze wachtlijst dan vragen we om het contactformulier in te vullen, daarna plannen we een kennismakingsgesprek via videocall met jou in.

Als we allebei na het kennismakingsgesprek een goed gevoel hebben dan gaan we samen een reserveringsovereenkomst aan.
We vragen voor een definitieve inschrijving op onze wachtlijst een aanbetaling van 275 euro (non refundable) die later verrekend wordt met de aanschafprijs van jouw doodletje.
We doen dit om er zeker van te zijn dat je goed hebt nagedacht over de aanschaf van een Australian Labradoodle pup en ook bereidt bent om te wachten op de komst van jouw doodletje. Een betrouwbare wachtlijst is voor ons als fokker erg belangrijk.

 

Op het moment dat de pups geboren zijn, dan houden we je op de hoogte met veel foto's en filmpjes en voorzien je tevens van alle benodigde informatie (zoals voedingsadvies, vachtverzorging, opvoeding etc.) zodat jij je goed kunt voorbereiden op de komst van jouw doodletje.
In de tussentijd kijken we samen uit naar onze gezellige puppyshower, die wij organiseren wanneer de pups ongeveer 6 weken oud zijn. Tijdens de puppyshower vindt de verdeling van de pups plaats en kun je eindelijk gaan knuffelen met jouw doodletje. 
De juiste match tussen gezin en pup vinden wij ontzettend belangrijk en daarom maken wij
 de uiteindelijke keuze welke pup het beste bij je past en daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.

Onze pups mogen het nest verlaten als ze minimaal 8 weken oud zijn. Je krijgt een goed gesocialiseerde pup mee naar huis, die met alle liefde en aandacht is opgevoed.

  • Op de leeftijd van 8 weken zijn ze volledig gecontroleerd door onze dierenarts, gevaccineerd, meermaals ontwormd en gechipt.
  • Ze krijgen een Europees paspoort en worden geregistreerd bij de WALA. De stamboom geven we af na bewijs van castratie/sterilisatie.
  • De pups komen voort uit streng geteste ouders volgens de eisen van de WALA en we geven een gezondheidsgarantie van 2 jaar.
  • Je krijgt van ons een super leuk puppy pakket mee naar huis 
  • Tevens staan we altijd klaar met raad en daad voor jouw doodle.

 

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedere pup in een liefdevol gezin terechtkomt. Wij verwachten van de toekomstige baasjes veel tijd, geduld, liefde en aandacht voor hun doodle.
Een Desernootjes doodle verdient het allerbeste!