De prijs van een Desernootjes doodle pup is op aanvraag.

Onze pups vallen in de hogere prijsklasse.

 

We werken met een koopovereenkomst met fokrestrictie, dat houdt in dat er met de hond niet gefokt mag worden en deze op een leeftijd van 18 maanden gecastreerd of gesteriliseerd moet worden. Dit doen we om het ras zo gezond mogelijk te houden.

Als jullie worden uitgekozen voor een plekje op onze wachtlijst dan gaan we samen een reserveringsovereenkomst aan.
We vragen een aanbetaling van 200 euro (non refundable) die later verrekend wordt met de aanschafprijs.
We doen dit om er zeker van te zijn dat jullie goed hebben nagedacht over de aanschaf van een Australian Labradoodle pup en jullie zijn zeker van een plekje op onze wachtlijst voor het aankomende nestje.

 

Op het moment dat de pups geboren zijn, dan houden we jullie op de hoogte met veel foto's en filmpjes en voorzien jullie tevens van alle benodigde informatie over de aanschaf van jullie doodletje. 
En in de tussentijd kijken we samen uit naar onze super leuke puppyshower, die wij organiseren wanneer de pups 6 weken oud zijn. 
We maken samen met jullie de keuze welke pup het beste bij jullie past en daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met jullie wensen. Tijdens de puppyshower kunnen jullie dan eindelijk knuffelen met jullie doodletje!


Onze pups mogen het nest verlaten als ze 8 weken oud zijn. Jullie krijgen een goed gesocialiseerde pup mee naar huis, die met alle liefde en aandacht is opgevoed.

  • Op de leeftijd van 8 weken zijn ze volledig gecontroleerd door onze dierenarts, gevaccineerd, meermaals ontwormd en gechipt.
  • Ze krijgen een Europees paspoort en worden geregistreerd bij de WALA. De stamboom geven we af na bewijs van castratie/sterilisatie.
  • De pups komen voort uit streng geteste ouders volgens de eisen van de WALA en we geven 2 jaar lang garantie op gezondheid.
  • Jullie krijgen van ons een super leuk gepersonaliseerd puppy pakket mee naar huis en 1 maand lang een verzekering bij Petplan. 
  • Tevens staan we altijd klaar met raad en daad voor jullie doodle.

 

Onze pups liggen ons nauw aan het hart en we vinden het daarom zeer belangrijk dat iedere pup in een liefdevol gezin terechtkomt. Wij verwachten van de toekomstige baasjes veel tijd, geduld, liefde en aandacht voor hun doodle.
Een Desernootjes doodle verdient het allerbeste!